Laptop frustratie

Ik ben het zat “Het is elke keer hetzelfde liedje. Ik ben het echt zat. Ik heb hier geen zin meer in. Misschien is het handig als iemand anders mijn documenten voor mij uitwerkt, iemand die het beter kan en waar Word niet steeds vastloopt. Dan zit ik niet zo te stressen om de boodschappen en de kids”. Word loopt vast   Ik baalde vroeger ook altijd als mijn Word vastliep. Ik raakte gefrustreerd. Ik…

laptop frustratie

Ik ben het zat

“Het is elke keer hetzelfde liedje. Ik ben het echt zat. Ik heb hier geen zin meer in. Misschien is het handig als iemand anders mijn documenten voor mij uitwerkt, iemand die het beter kan en waar Word niet steeds vastloopt. Dan zit ik niet zo te stressen om de boodschappen en de kids”.

Word loopt vast

 

Ik baalde vroeger ook altijd als mijn Word vastliep. Ik raakte gefrustreerd. Ik kon alles weer opnieuw intikken want je bent het allemaal kwijt.

Ik leerde dat het handig is om je document tussentijds op te slaan zodat je in ieder geval je document niet vanaf het begin opnieuw hoeft te maken. Stel automatisch opslaan in. Je kan bijvoorbeeld een uur inplannen om aan je document te werken. Wanneer die tijd dan voorbij is, jammer dan. Je hebt andere dingen te doen! Plan daarna gelijk een nieuw moment in om verder te werken aan je document (tenzij je natuurlijk een deadline hebt, dan neem je contact met mij op)

Canva

Canva is een gaaf programma waarmee je een design voor bijvoorbeeld je website of Social Media kan maken, maar ook bijvoorbeeld voor je e-book, je documenten, een infographic, etc. Canva heeft heel veel templates die je kan gebruiken om het jezelf makkelijk te maken.

Ik werk bijna dagelijks in Canva dus wanneer je vragen hebt schroom niet om contact met me op te nemen ?

Stress

Hoe zou je leven eruitzien als je geen stress meer hebt door dit soort praktische dingen? Dat dit soort werkzaamheden voor je wordt gedaan en je alleen maar hoeft bezig te houden waar je eigenlijk voor gekozen hebt: “ondernemen”. Ik denk dat je leven er dan een stuk aangenamer uit ziet en je laptop blijft nog heel ook ?

De oplossing

Gratis gesprek met Aisa

Wil je niet meer gefrustreerd raken door Word die vastloopt? Wil je een document die af komt wanneer jij dat wilt? Een document die er verzorgd, overzichtelijk en aantrekkelijk uit ziet voor de lezer. Een document met een mooie voorpagina zonder taalfouten en zonder stress ?

Er zijn hier geen kosten aan verbonden. Je neemt dus geen risico. Het enige risico is dat je besluit dat ik jouw documenten voor je ga uitwerken 🙂

Neem vrijblijvend contact met me op

 
"Impossible means 
you haven't found the solution yet"

 

Laat een reactie achter

Welkom!

Aisa

Wil jij een mooi e-book in je eigen huisstijl en eigen inhoud en afbeeldingen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op

8 gerichte vragen om aan jezelf te stellen

Gratis E-book

Vul onderstaande gegevens in en klik op download

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Waarom moet mij dit weer overkomen???

Vraag jij je dat weleens af wanneer die trein weer vertraging heeft?

Of wanneer je struikelt en het doet mega veel pijn ☹

Helpt deze vraag jou? Volgens mij niet.

Speciaal voor jou heb ik een e-book met 8 gerichte vragen die je wel verder kunnen helpen.  

Vul hieronder je naam en e-mail adres in

en download hem gratis

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
8 gerichte vragen om aan jezelf te stellen

CONTACT

Aisa Solutions

KVK 68904932

OVER MIJ

Ik help jou, hoogsensitieve ondernemer zichtbaar te worden op een manier dat bij jou past.

Hierdoor groeit jouw business, krijg je meer klanten en genereer je meer omzet.